Surpriza s-a numit Steaua sau Sparta?

660732_660732_praga_1

Pentru mine este un rezultat surprinzător acest 1-1 de la Praga. Nu cred că am subestimat echipa lui Reghecampf așa cum nici cehii nu cred că au făcut-o. Steaua pleacă cu prima șansă în returul de peste o săptămână și ar fi ideal că aceștia să se califice, în caz contrar, fosta campioană ar avea foarte mult de suferit pe toate planurile.

În altă ordine de idei, transferul lui Higuain a devenit oficial astăzi, iar Arsenal a mai ratat astfel o țintă. De fapt 3, căci Lacazette a fost declarat netransferabil de Lyon, iar Ben Yedder este în Londra, e adevărat, dar pentru a semna cu West Ham, nu cu Wenger. Bătrânul Arsene devine o povară pentru tunari dar totuși, lipsa rezultatelor îl țin pe bancă. Ciudat caz.

Despre transferuri, sume și alte detalii asemănătoare voi scrie în acest paragraf și încep cu Pato, brazilianul care revine în Europa, după ce perioada Chelsea a fost practic invizibilă, acesta a semnat cu Villareal și se pare că dacă nici La Liga nu-l poate ajuta, nimeni nu va reuși. Despre subiectul Hamroun rândurile încep să devină din ce în ce mai puține, iar acesta tinde să le ducă spre zero, după ce arabii au făcut oferta finală de 2,5 milioane de dolari, sumă pe care patronul Stelei nu cred că o poate refuza.

Finalul este despre Inter, noii patroni fiind aproape de a începe cu dreptul mandatul la conducerea nerazzurilor, dorind să-l concedieze pe unul din cei mai incapabili antrenori ai Europei din acest moment, Roberto Mancini. Pista Simeone pare imposibilă pentru moment dar până Cholo se satură să tot piardă trofee nemeritat prin Spania și Europa, aceștia se pot reorienta, piața fiind una relativ bogată în plin sezon de vară.

Citeste si
2 Comentarii
  1. Eugen Marola says

    Am vazut meciul Stelei pe o terasa, dar la distanta mare de tv-ul suspendat peste o lume, majoritar, indiferenta. Am retinut forcingul Spartei de la sfarsitul primei reprize, care a etalat un joc colectiv excelent, si repriza a doua a Stelei. Practic, in acest mitan, pe teren a fost o singura echipa. Flancurile au functionat foarte bine, mi s-a parut. Una peste alta, Steaua a aratat un fotbal robust, dar lipsa unui atacant cu experienta a obligat-o sa macine in gol de multe ori.
    In privinta Interului, ”Gazeta” pretinde ca Frank de Boer e pretendentul la banca tehnica. Si ca Icardi ar fi si el pe faras. Daca e adevarat, era Mancini ar putea deveni una de aur. Oricum, Interul nu poate fi salvat decat de un antrenor italian sau de unul devotat culturii fotbalistice din ”Cizma”. La ora asta, la nivelui actual al echipei, cred ca Prandelli s-ar potrivi cel mai bine.

  2. Eugen Marola says

    A, era sa uit, ar mai fi varianta Eusebio Di Francesco de la Sassuolo. Da, da, eu as paria toti banii pe acest profesionist cu aer de pacient etern.

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.