Suedezii sunt îndrăgostiți de Simona Halep. Postarea ambasadei nordicilor de la București care a strâns mii de like-uri


Simona Halep, numărul 3 mondial, este iubită de foarte mulțui români, dar și de străini. Ambasada Suediei de la București a postat un mesaj despre Simona care a strâns mii de like-uri.

Succesul dramatic din semifinala de la Doha în fața ucrainencei Elina Svitolina, meci în care Simona a revenit de la 1-4 în setul decisiv, i-a inspirat pe nordici să posteze un mesaj special.
2.000 de like-uri
Cei de la Ambadasa Suediei din București au fost și ei impresionați de prestația Simonei Halep. Au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru Halep – o declarație de dragoste de Valentine’ Day: „Când are o zi lungă la birou, amintește-i că pentru tine e mereu nr. 1”. Mesajul a fost scris de o poză de-a Simonei Halep din timpul unui meci.

Postarea Ambasadei Suediei a primit peste 2.000 de like-uri și share-uri. Simona Halep va susține azi finala de la Doha împotriva belgiencei Elise Mertens.

Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov: „Rezidenta Raluca m-a cusut și m-a descusut de trei ori! La 9:20 a ieșit copilul, iar eu am ieșit din sală la 11 și ceva!”

Post-ul Suedezii sunt îndrăgostiți de Simona Halep. Postarea ambasadei nordicilor de la București care a strâns mii de like-uri apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.