Statistica ca instrument în pariuri sportive

Avantajul de a ține cont de statistici

Atunci când trebuie să faceți pariuri online, de exemplu, trebuie să țineți cont de diferiți factori dacă vreți să maximizați posibilitățile de câștig. Câțiva dintre acești factori pot fi golurile înscrise de echipe, starea terenului de joc, condițiile climatice din ziua jocului etc. Însă, pe lângă toate aceste aspecte la care trebuie să fiți atenți, trebuie să faceți pronosticuri fotbal ținând cont de statisticile, și chiar de zilele mai puțin bune.

Atunci când faceți pariuri sportive online la case de pariuri online este primordial să fiți la curent cu rezultatele trecute, rivalitatea dintre ambele echipe sau jucători. Bineînțeles, datele statistice sunt obiective și în niciun caz nu garantează pronosticuri sigure, dar sunt un punct de plecare important. Treebuie însă să-l puneți în valoare ținând cont de alți factori și interpretări și, bineînțeles, bazându-vă pe toată informația pe care o aveți despre întâlnirea sportivă respectivă.

În mod evident, statisticile nu vă oferă certitudine, dar vă dau un indiciu. Trebuie evidențiat faptul că, atât cei care propun cotele la casele de pariuri, cât și pariorii au acces la aceleași date, însă factorii care dau valoare unui pronostic sunt elemente subiective pe care pariorii sau orice tipster trebuie să le afle, dar nu și cel care propune cotele, deoarece obiectivul său este de a oferi cote în beneficiul casei sale de pariuri indiferent de rezultatul partidei.

Istoria jucătorilor este foarte importantă pentru a vă face o idee despre cum pot evolua lucrurile la următoarea întâlnire între ambele echipe. Trebuie să urmărim statisticile atât individuale ale fiecăruia dintre rivali, cât și fața în față din sezonul curent sau din meciurile anterioare. De fapt, pronosticarea rezultatului unui meci sau oricare altă situația a acestuia fără cunoașterea statisticiilor este o practică foarte riscantă.

Streaks și pariuri

Ideea analizării statisticilor se bazează în principal pe perioadele de câștig sau pierdere. În mod evident, o echipă care vine după o serie de meciuri câștigate are un moral foarte ridicat, la fel precum combinarea cu o serie de pierderi va indica o dispoziție mai slabă, în timp ce jucătorii vor fi mai nervoși. De asemenea, este important să cunoașteți rezultatele și capacitatea de a marca goluri sau stilul de joc al echipelor sau jucătorilor care se confruntă.

Continuarea pe News24.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.