Sportiva Mihaela Buzărnescu vrea să devină mamă. „Îmi doresc să îmi întemeiez o familie”


Mihaela Buzărnescu, sportiva fenomen din tenisul românesc  a declarat că vrea să-şi întemeieze o familie, însă pentru moment, cariera este pe primul loc. Aceasta a mărturisit că își dorește doi copii.

„Îmi doresc să îmi întemeiez o familie, dar nu acum. Mi-aş dori maximum doi copii. Dacă fiii mei şi-ar dori să practice tenisul i-aş antrena la început. Mi-ar plăcea să am un club de tenis”, a spus Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.
„Cel mai greu moment al carierei mele a fost accidentarea la genunchi. Am făcut două operaţii, ambele nereuşite. Tata, familia şi prietenul meu de atunci mi-au fost alături. Am mers la mulţi medici în străinătate, dar nu-mi dădeau un diagnostic clar. Le datorez toate performanţele mele părinţilor mei”, a spus Mihaela Buzărnescu. Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a alăturat campaniei „Voci netăcute” și a avut parte de o transformare spectaculoasă de look, realizată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi.
Citește și
Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

Post-ul Sportiva Mihaela Buzărnescu vrea să devină mamă. „Îmi doresc să îmi întemeiez o familie” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.