Spania a rămas fără selecționer înaintea meciului cu România. Luis Enrique a demisionat


Luis Enrique (49 de ani) și-a dat demisia din funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei.

Potrivit AS, fostul antrenor al Barcelonei a fost nevoit să renunțe la postul de selecționer din cauza unor probleme personale, care nu au fost încă dezvăluite.

Luis Enrique a stat pe bancă în preliminariile pentru Euro 2020 doar la primul meci, 2-1 cu Norvegia, pe 23 martie, la Valencia. A părăsit însă cantonamentul echipei înaintea partidei cu Malta, 2-0, care s-a disputat peste trei zile, în deplasare.

Ulterior, tehnicianul nu a mai participat nici măcar la antrenamentele echipei pentru „dubla” cu Feroe (4-1) și Suedia (3-0).

Acesta anunțase încă din martie că, după următoarele 3 meciuri ale naționalei, va anunța dacă mai continuă pe banca Spaniei, în funcție de situația personală.

Plecarea selecționerului vine chiar înaintea meciului cu România, din preliminariile pentru EURO 2020. Tricolorii întâlnesc reprezentativa Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, într-un meci transmis de PRO TV.

Pe banca tehnică a ibericilor va sta, ca și la ultimele trei partide, secundul lui Luis Enrique, Robert Moreno (41 de ani). Cei doi au colaborat și la AS Roma, Celta Vigo și FC Barcelona.

Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Post-ul Spania a rămas fără selecționer înaintea meciului cu România. Luis Enrique a demisionat apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.