Șocant: ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie! Ce fac Raffael Sandor și Gyozo Nemeth


Ucigașii lui Marian Cozma o duc bine în pușcărie. Borsonline.hu a dezvăluit că Raffael Sandor și Gyozo Nemeth au o slujbă dorită de mulți deținuți: împart mâncare colegilor de celule din penitenciarul Sopronkőhida.

Raffael Sandor și Győző Németh au o poziție privilegiată în închisoarea Sopronkőhida, unde lucrează ca distribuitori de alimente! ”Aceasta este o slujbă populară printre deținuți, nu este împovărătoare și oferă o anumită libertate de manevră”, notează presa de la Budapesta.Raffael și Nemeth împing la căruciorul cu hrană, împart conservele de gulaș sau evaluează rația la carne pui!

- Advertisement -

Potrivit informațiilor presei maghiare, furnizate de un fost deținut la Sopronkőhida, Raffael e vizitat regulat de membrii familiei ei și a primit mai multe recompense pentru bună purtare care contribuie la scăderea pedepsei.

Raffael Sandor, individul care l-a înjunghiat mortal pe Marian Cozma, şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de stat după gratii. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, în vreme ce pedeapsa de 20 a fost redusă la numai 9. Din care Sztojka a făcut, de fapt, 5!
Singurii care sunt încă în pușcărie sunt Raffael Sandor și Győző Németh.
Eliberat în secret din penitenciarul de la Szombathely pentru bună purtare, Ivan Sztojka tocmai s-a însurat. Pal Gabor, unul dintre ucigașii lui Marian Cozma, ieșise deja din pușcărie. El fusese condamnat în 2012 la 5 ani de închisoare, dar a fost eliberat mai devreme, pentru bună purtare! Când a părăsit penitenciarul Palhalma, pe 4 martie 2016, a fost așteptat de prieteni cu șampanie! Alți complici, Csaba Bihari (4 ani de închisoare), Gergely Péterné (3 ani de închisoare) și Antalik László (2 ani și 8 luni închisoare), sunt și ei liberi.

Citiți și

„Familia lui Marian Cozma nu a…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.