Șoc în fotbalul românesc! Pompiliu Popescu, medicul și confidentul Generației de Aur, a fost operat la plămâni! Suferința doctorului care a „reparat” picioare și a salvat vieți


Medicul Generației de Aur și cel care a pus pe picioare numeroși sportivi, de la diverse discipline, a ajuns, la rându-i, pacient. Pompiliu Popescu, 68 de ani, a suferit deunăzi o intervenție chirugicală la unul dintre plămâni.

Doctorul era un fumător înrăit. „Suda” țigară de la țigară. O făcea și când dădea interviuri. În locurile în care nu putea să tragă în piept, se obișnuise să mănânce pachete întregi de semințe. Tăia gâtul unei sticle de plastic și strângea acolo cojile de semințe. Să nu facă mizerie. Și să încerce să scape de viciu. Clișeu dureros de adevărat, tutunul dăunează grav sănătății.

„Pompi” a ieșit din prim-planul fotbalul românesc în luna mai a anului 2016, când, revoltat că n-a încasat întreaga primă de calificare la Campionatul European din Franța 2016, a făcut public scandal.

A fost alungat de la federație, fiind considerat un apropiat de fosta conducere, fără să se țină cont că a activat o viață în slujba tricolorilor. De trei ani, doctorul activează în anonimat, încercând să organizeze opoziția la actuala conducere a FRF. L-a susținut puternic, în campania electorală, pe Ionuț Lupescu, la alegerile din 2018.
Procese cu FRF
Îndepărtat de la FRF de conducerea care face legea și în prezent la „Casa Fotbalului”, Pompiliu Popescu luptă cu Răzvan Burleanu și cu Gabriel Bodescu, primii doi oameni din organigrama federației.

De pe urma conflictului cu capii instituției s-a ales cu litigii în instanțele civile. La unul dintre procese, Pompiliu Popescu l-a citat, în calitate de martor, pe fostul selecționer Anghel Iordănescu, de care s-a considerat trădat, în momentul ieșirii din fotbal.
Consultă în Bucureștii Noi

„Pompi” și-a continuat activitatea la clinica situată pe Șoseaua Chitilei din cartierul Bucureștii Noi. Pragul clinicii „Medasso”, unitate medicală înfiiințată în 2000, a fost călcat de sportivi din diferite ramuri, nu doar…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.