Sky Brown, o fetiță de 10 ani, va participa la Olimpiada din 2020. Alți copii care au intrat în istoria competiției supreme

Sky Brown are în prezent 10 ani și este cea mai tânără practicantă profesionistă de skateboard din lume. Ea are șanse mari să concureze pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice pe care Tokyo le va găzdui în vara anului viitor. 

Sky Brown ar putea deveni a doua în topul celor mai tineri reprezentanți ai Marii Britanii la o ediție a competiției supreme. La startul concursului de skateboard de la JO 2020 va avea 12 ani și 15 zile, urmând să fie depășită doar de Cecilia Colledge, care avea 11 ani și 73 de zile la Olimpiada de Iarnă din 1932, unde a participat în proba de patinaj artistic. În schimb, ar urca pe primul loc în clasamentul care ia în calcul doar edițiile de vară ale Olimpiadei, peste fosta înotătoare Margery Hinton (care avea 13 ani și 43 de zile la JO 1928 de la Amsterdam).

 

View this post on Instagram

 
Just Playing!! #playdontpractice ✊🏻 #makewavesmovemountains #soulskater #skateboardingisfun #9yearsold . . . . . @roxy @almostskateboards @techdeck @pridesocks @grizzlygriptape @dwindledistribution . . . #skybrown #awsmkids #venice #veniceskatepark #skateboarding #skatergirl @xgames #boardslide @transworldskate #transworldskate #rodeo #flip #540 #frontside #playing @berrics #berrics @metroskateboarding @skatecrunchmag #kickflip #sky #roxy #girl
A post shared by Sky Brown (@skybrown) on May 8, 2018 at 10:27pm PDT

„Sper să ajung la Tokyo, pentru că-mi doresc să arăt fetelor din lumea asta că pot realiza orice, indiferent cât de mic ești”, a declarat Sky Brown, care a început să practice skateboardingul la vârsta de 4 ani și a semnat primul contract profesionist la 7 ani. „Fii curajoasă, fii puternică și distrează-te, pentru că îți place ceea ce faci”, este deviza preferată a micuței născute în Japonia, din mamă japoneză și tată englez.
4 lucruri demne de reținut

cel mai tănâr medaliat olimpic este fostul gimnast grec Dimitrios Loundras (10…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.