Simona Halep și Thierry van Cleemput, incompatibili. Ce firme îi îmbracă pe cei doi

Numărul 3 WTA a început timid colaborarea cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput, 50 de ani.

La Doha, Simona Halep, 28 de ani, i-a permis tehnicianului doar să-i observe jocul, din loja în care se aflau și ceilalți trei membri ai staff-ului, eventual să-i aplaude loviturile. Sportiva n-a solicitat, în niciunul dintre cele patru meciuri, intervenția lui ”Titi”, la așa-numitul on-court coaching.

”Nici nu am semnat pentru antrenor. Am hotărât acest lucru împreună și prefer să rămân așa. Ne cunoaștem de puțin timp și este destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu este deloc ușor”, a explicat, după semifinala cu Elina Svitolina, Simona Halep, la microfonul trimisului DigiSport.

Incompatibilite este, deocamdată, la nivel de sponsor tehnic. Cei doi îmbracă echipamente produse de către firme diferite.

În timp ce tehnicianul preferă ”crocodilul” de la Lacoste, Simona adoră ”virgula” celor de la Nike. Dacă va deveni antrenor ”plin” pentru Halep, probabil că belgianul va fi îmbrăcat tot de Nike. Cu Lacoste se îmbrăca Halep în 2013, pe când nu era așa cunoscută.

În mod normal, antrenorul și jucătorul sunt îmbrăcați de același sponsor de echipament. Cu Darren Cahill, așa au stat lucrurile. Cât timp Simona a avut contract cu Adidas, australianul a purtat însemnele acestui producător. Apoi, când Nike a intrat în viața Simonei, Cahill s-a conformat.

Post-ul Simona Halep și Thierry van Cleemput, incompatibili. Ce firme îi îmbracă pe cei doi apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.