Simona Halep și Klaus Iohannis, invocați într-o scrisoare furibundă trimisă conducerii ITF. România poate fi exclusă din Fed Cup


Marius Vecerdea nu renunță în ruptul capului la lupta cu conducerea Federației Române de Tenis. Proprietarul clubului de tenis Pamira a trimis o scrisoare datată cu ziua de astăzi, 3 martie, conducerii Federației Internaționale de tenis (ITF).
A bătut mingea cu surorile Williams
În prezentare, ardeleanul menționează că este cetățean american și că, revenit în România acum 13 ani, a investit un milion de dolari în baza pe care o deține la Sibiu. Ca să fie mai convingător, le reamintește celor care conduc tenisul mondial că a pregătit-o pe rusoaica Elena Dementieva, dar și că a bătut mingea cu surorile Venus și Serena Williams. 
Marius Vecerdea o menționează pe Simona Halep și scrie că perechea prezidențială Carmen și Klaus Iohannis a învățat tenis la clubul său, afiliat FRT. Cei doi sunt membri ai clubului Pamira.
În scrisoarea propriu-zisă, Vecerdea, membru afiliat al federației, solicită ITF să intervină, pentru a lămuri situația juridică dificilă de la Federația Română de Tenis, care pierde procese pe bandă rulandă, dar refuză punerea lor în executare, potrivit tehnicianului sibian.
”Eforturile Simonei Halep, exploatate de indivizi fără scrupule”
”Există sentințe definitive împotriva conducerii federației, dar nu sunt respectate și se încalcă articole din Constituția ITF. Demersurile mele sunt direcționate în apărarea intereselor jucătorilor români, în frunte cu Simona Halep, a căror eforturi și, în final, succese sunt subminate și exploatate de niște indivizi fără scrupule și fără niciun fel de transparență! În numele românilor, întreb încă o dată acești asa-ziși reprezentanti ai FRT: ce sume sunt primite de la ITF, cine sunt exact beneficiarii și cum exact se cheltuie aceste sume. Mai ales în condițiile în care Simona Halep a renunțat la orice sumă pentru reprezentarea României!

Federația de la București poate fi suspendată, cu consecința…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.