Simona Halep și-a dezvăluit cea mai nouă dorință: „Voi face tot ce pot pentru a fi prezentă”

Simona Halep are o dorință arzătoare: să fie port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020. Constănțeanca a refuzat participarea la ediția de la Rio, din 2016, invocând teama de virusul Zika.

Acum, ea vrea să reprezinte România și șă-și atârne de gât o medalie olimpică, a anunțat gsp.ro.

„Pentru mine e o onoare să fac parte din lotul olimpic. Îmi doresc o medalie olimpică. Momentul meu unic a fost la Roland Garros, când mi s-a cântat imnul. E ceva deosebit să auzi imnul pe teren.

Voi face tot ce pot pentru a fi prezentă și pentru a lua o medalie. Vreau să fiu portdrapelul României în 2020. Dacă merit și dacă va crede asociația respectivă că merit, vreau să fiu portdrapelul României”, a declarat Halep.

Tecău visează la o medalie la dublu-mixt

La Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a fost Cătălina Ponor. Portdrapel la ceremonia de încheiere a fost scrimera Simona Pop, medaliată cu aur în proba de spadă pe echipe. 

„Vreau să câștigăm o medalie de aur în proba de mixt. Important e să fim sănătoși și să ne calificăm la Olimpiadă. Mi-ar plăcea să avem șanse să ne luptăm pentru o medalie. Trebuie să visăm, să credem în șansele noastre”, a declarat Horia Tecău.

EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

Post-ul Simona Halep și-a dezvăluit cea mai nouă dorință: „Voi face tot ce pot pentru a fi prezentă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.