Simona Halep, primul zâmbet după ratarea calificării în finala Fed Cup. Aseară a fost prezentă la petrecerea de la Stuttgart


Simona Halep a plecat de la Rouen direct la Stuttgart, acolo unde va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Sara Sorribes Tormo (75 WTA) şi Andrea Petkovic (71 WTA). 

Numărul 2 mondial a participat luni seară la petrecerea turneului, alături de colaboratorii săi, şi a zâmbit pentru prima dată după dezamăgirea provocată de înfrângerea dramatică suferită duminică de echipa feminină a României în faţa Franţei, scor 2-3, în semifinalele Fed Cup.

Simona Halep, care are 185 de puncte mai puţin decât liderul clasamentului WTA, Naomi Osaka, poate reveni pe locul 1 mondial dacă:

Osaka pierde în meciul ei de deschidere la Stuttgart şi Simona ajunge în finală;
Osaka pierde înainte de finală şi Halep câştigă titlul la Stuttgart.

 

Simona Halep, care a câștigat cele două puncte ale României la Rouen, nu a participat la conferința de presă de după meciul cu Franța, lăsânu-și colegele să explice eșecul.

Simona Halep, pusă la colț: ”Ea face echipa! Să te superi pe fete este o lipsă de respect!”.

Citeşte şi: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetiţa de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoţional, ea conturează până şi copacii ca pe un falus!

Post-ul Simona Halep, primul zâmbet după ratarea calificării în finala Fed Cup. Aseară a fost prezentă la petrecerea de la Stuttgart apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.