Simona Halep, prima fotografie cu noul antrenor, Daniel Dobre. Au închiriat o vilă la Miami


Jucătoarea de tenis Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, pregătește debutul la turneul de categoria Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari. Fostul lider mondial are liber în primul tur, așa că va intra în focurile concursului abia spre finalul săptămânii.

Simo a efectuat deja un prim antrenament pe terenul central. A bătut mingea cu prietena Irina-Camelia Begu, cea care urmează să fie testată în primul tur de canadianca Bianca Andreescu – proaspăta campioană de la Indian Wells, și l-a avut alături pe noul antrenor, Daniel Dobre (foto, indicat cu săgeată). Tehnicianul ajuns duminică după-amiază în Florida i-a făcut marcaj atent noii sale eleve.

”Libertatea” a intrat în posesia primei fotografii în care sportiva, rămasă de la finalul anului trecut fără australianul Darren Cahill, l-a avut alături pe Daniel Dobre. Imaginea a fost surprinsă în vila pe care Halep și Begu au închiriat-o pe durata turneului de la Miami.

În cadru apar și ceilalți membri din staff-ul Simonei (Teo Cercel, Andrei Cristofor și Vasile Antonescu), precum și antrenorul Irinei, Adrian Marcu, cel care a lucrat în trecut și cu Halep.

Libertatea v-a spus povestea vieții lui ”Brică”, așa cum este alintat Daniel Dobre. 

Citește și:

Simona Halep și-a găsit antrenor. Va colabora cu Daniel Dobre după Indian Wells

Post-ul Simona Halep, prima fotografie cu noul antrenor, Daniel Dobre. Au închiriat o vilă la Miami apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.