Simona Halep, partenerul ideal de antrenament pentru Karolina Pliskova: „E o garanție că antrenamentul va avea un nivel bun”


Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, a fost lăudată de Karolina Pliskova, 27 de ani, locul 2 WTA, pentru atitudinea adoptată în timpul antrenamentelor.

„Există câteba jucătoare care se antrenează prea intens. În timpul pregătirii vrei să eviți stresul, pentru că parte suficient de așa ceva în timpul meciurilor oficiale. Întotdeauna îmi face plăcere să mă antrenez cu Simona. Este o garanție că antrenamentul va avea un nivel bun, deoarece este o luptătoare. Dar, pe de altă parte, este și relaxant. Putem să râdem și să vorbim și despre alte lucruri, nu doar despre tenis”, a declarat cehoaica, citată de site-ul rolandgarros.com.

Simona Halep va debuta la Roland Garros împotriva australiencei Ajla Tomljanovic (26 de ani, locul 47 WTA), în timp ce Karolina Pliskova o va înfrunta în turul I pe americanca Madison Brengle (29 de ani, locul 97 WTA).

Poate te interesează și VIDEO | Simona Halep – Ajla Tomljanovic, turul 1 la Roland Garros 2019. Simo, fără presiune: ”Cariera mea nu stă în turnee de Mare Șlem”

Post-ul Simona Halep, partenerul ideal de antrenament pentru Karolina Pliskova: „E o garanție că antrenamentul va avea un nivel bun” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.