Simona Halep n-a fost invitată la cel mai exclusivist turneu de tenis din lume. Cine joacă pe o insulă privată din Caraibe

Miliardarul Richard Branson a invitat pe insula sa din Caraibe mai multe foste și actuale vedete din tenis.La turneul demonstrativ de pe Insula Necker participă Caroline Wozniacki, Serena Williams, Eugenie Bouchard, Nicole Gibbs, Tennys Sandgren, Tommy Haas, Bjorn Borg ori Pat Cash.

La evenimentul exclusiv din insula Nacker, din Caraibe (aparține de Insulele Virgine Britanice) – la care liderul mondial din tenisul feminin, românca Simona Halep, n-a fost invitată, – amatorii pot juca alături de vedetele de tenis.

În afara meciurilor demonstrative de tenis, starurile din tenis au la dispoziție apartamente rezidențiale, ultra all-inclusive, zeci de piscin, facilități de lux.

În acest an, la competiție care durează o săptămână și e intitulată Cupa Necker participă Eugenie Bouchard, Serena Williams, Caroline Wozniacki, Nicole Gibbs, Tennys Sandgren, Tommy Haas, Johan Kriek, Daniel Nestor, Mike Bryan, Bjorn Borg și Pat Cash. Fiecare jucător primește la partidele de dublu un amator din cuplurile care au plătit 115.000 $ pentru sejur.

În total vor fi 16 echipe. Se va juca fiecare cu fiecare până la 10 puncte.

Turiștii care au achitat ”doar” 90.000 $ pot doar viziona partidele.

Miliardarul Branson, care a trebuit să-și reconstruiască insula după uraganul Irma, donează veniturile în scopuri caritabile.

Post-ul Simona Halep n-a fost invitată la cel mai exclusivist turneu de tenis din lume. Cine joacă pe o insulă privată din Caraibe apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.