Simona Halep, la party alături de familia Țiriac. Cum mai arată Ileana Lazariuc!


Ion Țiriac a împlinit ieri 80 de ani și a sărbătorit la Madrid alături de familie și prieteni, într-un cadru maiestuos. Printre invitați s-au numărat și nume mari ale sportului românesc, precum Simona Halep, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Virginia Ruzici.

Cum îi stă în obicei, miliardarul român a împletit utilul cu plăcutul. Ion Țiriac și-a serbat în capitala Spaniei, acolo unde se ocupă de organizarea turneului Open, în paralel cu munca petrecând alături de cei mai buni prieteni.

Punctul culminant al unei zile pline a fost party-ul organizat în sala Claustro a Muzeului de Artă Prado, unde s-au reunit nume mari ale sportului, precum Simona Halep, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Virginia Ruzici și alții.

La petrecere a fost invitată și Camelia Potec, campioană olimpică la înot, care le-a oferit fanilor pe contul său de Facebook câteva imagini inedite de la fastouasa petrecere. Așa am aflat că magnatul a avut un tort uriaș imprimat cu o fotografie a sa din tinerețe, de pe tereneul de tenis, și și-a omenit invitații cu un meniu extravagant din care nu au lipsit homarii, trufele și caviarul.

„Mătușa” Simo
De la eveniment nu au lipsit și Ion Ion, fiul cel mare, alături de familia sa. Ileana Lazariuc (37 de ani), fiica cântăreței Anastasia Lazariuc, este neschimbată, la fel ca și partenerul său care nu arată deloc că a ajuns la 41 de ani.

Cei doi au fost alături de copii la petrecere, moment numai bun pentru a se fotografia cu Simona Halep, care până să se pregătească de asaltul final ca să recupereze fotoliul de lider mondial WTA s-a distrat alături de prietenii săi.

Constănțeanca nu a pierdut prilejul de a se fotografia cu familia Țiriac, mai ales că are legături foarte strânse cu aceasta. Simo a fost drăgălașă și cu cei doi moștenitori ai magnatului, Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Și-a fost emoționată să fie alături de Ion Țiriac,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.