Simona Halep, înainte de startul confruntării cu Franța din Fed Cup: „Chiar mi-am dorit să joc prima”. Ce a spus Florin Segărceanu


Simona Halep va deschide „balul” Franța – România, din semifinalele Fed Cup, urmând să o înfrunte pe Kristina Mladenovic. A doua jucătoare a lumii a oferit primele declarații „la cald”, după tragerea la sorți a meciurilor care se vor disputa pe zgura de la Rouen.

„Chiar mi-am dorit să joc prima. Voi intra pe teren, decisă să dau totul. Voi avea în față o adversară puternică. Mă aștept la un public zgomotos, care își va încuraja favoritele, dar corect.  Am emoţii, dar este normal şi este bine, pentru că sunt destul de concentrată şi pusă pe treabă. Îmi doresc tare mult să câştig cele două puncte, dar am încredere şi în celelalte fete. Nu contează scorul, contează să câştigăm”, a afirmat Simona Halep, 27 de ani.

Florin Segărceanu a fost rugat să explice motivele pentru care a ales-o pe Mihaela Buzărnescu în detrimentul Irinei Begu în rolul de a doua rachetă a României. „Irina Begu a avut ceva probleme cu genunchiul, așa că Buzărnescu a fost alegerea logică. Ea a jucat bine în ultimele meciuri, așa că este pregătită. În privința publicului, cred că va fi puțin diferit față de experiența de la Ostrava. Cehii au fost foarte fair-play”, a spus căpitanul-nejucător al echipei României.
Programul duelului Franța – România
Sâmbătă, ora 15.00 (Digisport, Telekomsport)

Kristina Mladenovic – Simona Halep

Caroline Garcia – Mihaela Buzărnescu

Duminică, ora 14.00 (Digisport, Telekomsport)

Carolina Garcia – Simona Halep

Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu

Garcia / Mladenovic – Begu / Niculescu

Poate te interesează și EXCLUSIV / MTS a confiscat echipa de Fed Cup la rugămintea FRT! Ministerul a avut doi oameni la dineul oficial, deși statul a oprit finanțarea federației

Post-ul Simona Halep, înainte de startul confruntării cu Franța din Fed Cup: „Chiar mi-am dorit să joc prima”. Ce a spus Florin Segărceanu apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.