Simona Halep i-a înfuriat pe constănțeni pe motiv că rudele sale construiesc blocuri în zona istorică a orașului: ”Sufocați Constanța! Ajunge”


Doi oameni de afaceri, George și Costică Halep, intenţionează să ridice un ansamblu rezidenţial în centrul Constanței, scandalizând populația. Numai că localnicii o înjură la greu pe Simona Halep, socotind că respectivii construiesc imobilul cu banii campioanei. Nu este specificată clar legătura de rudenie dintre sportivă și oamenii de afaceri care poartă numele Halep.

Săpăturile făcute de Libertatea au scos la iveală că Simona Halep are un unchi cu numele Costică Halep.

“Banii mei sunt banii familiei! Aşa este la noi”, astfel se raporta Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, la partea financiară a carierei sale, în octombrie 2013, pe când sportiva se pregătea să decoleze. Iar legăturile cu familia au devenit tot mai puternice. Întrebarea ivită între timp: își ridică Halep imperiul imobiliar prin intermediul rudelor sau este înjurată degeaba, neavând nicio legătură cu George și cu Costică? Cu 28.955.687$ câștigați de tenis în 13 ani de carieră, sportiva deține numeroase proprietăți.

George și Costică Halep, asociați cu părți egale în firma Aruba Concept SRL, au elaborat un PUZ care s-a aflat la dispoziţia constănţenilor în vederea realizării obiecţiunilor. Este vorba despre PUZ pentru zona delimitată de str. I.G. Duca, str. Grivitei, str. Atelierelor și str. Ștefan cel Mare (detaliile construcției, AICI).

Terenul este în centru și face parte din zona protejată
Terenurile propuse pentru studiu sunt situate în zona centrală a oraşului şi fac parte din situl urban ”Zona comercială urbană”, intrând astfel sub incidenţa legii ca zonă protejată, scrie replicaonline.ro.
Suprafaţa propusă pentru studiu include terenurile cuprinde strada IG Duca, strada Atelierelor şi strada Ştefan cel Mare. Costică şi George Halep propun construirea unui ansamblu rezidenţial cu locuinţe colective şi spaţii public ela parter (alimentaţie publică, cabinete medicale,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.