Simona Halep este în turul 3 la Indian Wells 2019, după ce i-a lăsat doar 6 game-uri Barborei Strycova. La rând, Kateryna Kozlova


Cehoaica Barbora Strycova nu i-a rezistat Simonei Halep, în turul doi de la Indian Wells 2019. Scorul este 5-0 la general între cele două jucătoare, cu Simona fără set cedat în fața Barborei.

Simona Halep (2) – Barbora Strycova 6-2, 6-4 

FINAL
Game 10 – După o oră și 26 de minute, fructificând a doua minge de meci, Simona Halep merge mao departe la Indian Wells. Kateryna Kozlova a câștigat cu 6-0 decisivul partidei cu Sasnovich și va fa peste Halep: 6-4.

Game 9 – Setul se putea complicat. Simona a servit cu mingi noi, în timp ce Strycoka și-a schimbat racheta. Cehoaica a dus-o pe româncă până la 30-0, dar patru servicii la rând au salvat-o pe favorita 2 de încă un break: 5-4.

Game 8 – Sfaturile antrenorului i-ai priit Barborei, care a egalat. Din tribună, un fan îi strigă Simonei, în română: ”Rupe-i capu′”!: 4-4.

Game 7 – A obosit brațul Simonei. Își cedează serviciul a doua oară în set și a treia oară în meci. Strycoka cere on-court couching: 4-3.

Game 6 – Break Halep. Simonei i s-a făcut frig și evoluează din acest game îmbrăcată cu o bluză de culoare albă, după ce intrase în meci cu un tricou fără mâneci. Și Barbora și-a tras pe deasupra o bluză, dar una de culoare neagră: 4-2. 

Game 5 – Break Barbora. Venit din nimic. ”Du-te, odată, și lovește mingea aia”, se ceartă singură Simona: 3-2.

Game 4 – Break Halep: 3-1.

Game 3 – Halep și-a pierdut o singură dată serviciul în meci. N-are de gând s-o mai facă vreodată, până la final: 2-1.

Game 2 – Strycova nu renunță și își face serviciul. Cehoaica se manifestă teatral, făcând diverse ”scheme”, tăvălindu-se pe jos: 1-1.

În turul 3, ”16”-imile de finală, Halep sau Strycova vor avea de înfruntat câștigătoarea partidei Aliaksandra Sasnovich, favorită 31, și Kateryna Kozlova. Ucraineanca venită din calificări o conduce cu 6-4, 1-0 pe sportiva din Belarus. 

Game 1 – Halep reia treaba de unde…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.