Simona Halep, după victoria cu Venus Williams: ”Am jucat cel mai bun meci din acest an”. Liderul WTA a vorbit și despre meciul-șoc cu Serena


Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 6-2, 6-3, sâmbătă, la Melbourne.

În urma victoriei cu Venus Williams, Simona Halep (1 WTA) şi-a asigurat un cec de 260.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

„A fost un meci foarte bun. Am jucat cel mai bun meci din acest an. Este o provocare foarte mare să joc împortiva surorilor Williams. Ambele sunt mari campioane”, a spus Simona Halep după victoria cu Venus Williams.

Despre meciul viitor de la Australian Open, cu Serena Williams, liderul WTA a precizat: ”Încerc să rămân concentrată pe ceea ce am de făcut. Nu am nimic de pierdut. O să dau totul!”.

Simona Halep a vorbit, la Eurosport, și despre faptul că încă nu are un antrenor: ”Mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Până atunci voi încerca să mă descurc singură”.
Simona Halep, al 10-lea meci împotriva Serenei Williams
Simona Halep va evolua cu Serena Williams, 37 de ani, locul 16 WTA în a zecea confruntare directă (8-1 pentru Williams).

Singurul succes al Simonei, unul categoric, cu 6-0, 6-2, s-a întregistrat la Turneul Campioanelor în 2014. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în 2016, la US Open, când Serena se impunea în sferturi cu 6-2, 4-6, 6-3.

Post-ul Simona Halep, după victoria cu Venus Williams: ”Am jucat cel mai bun meci din acest an”. Liderul WTA a vorbit și despre meciul-șoc cu Serena apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.