Simona Halep, după ce a ajuns în finala de la Madrid: „Nu sunt încă sută la sută, dar sunt tot mai bine”

Simona Halep a ajuns pentru a patra oară în finala turneului de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi pe jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic. La interviul de pe teren, românca a declarat că încă nu este la potențial maxim, dar pe zi ce trece se simte tot mai bine.

„Mă simt puţin obosită, meciul a fost intens. După ce am pierdut setul al doilea, m-am liniştit, mi-am deschis terenul, pentru că am stat cam mult în spate. Sunt foarte motivată când vin aici la Madrid, joc cel mai bun tenis al meu aici, nu sunt încă sută la sută, dar sunt tot mai bine. O finală este o finală, este diferită, va fi o provocare să câştig acest turneu, dar nu pun presiune pe mine”, a declarat Simona Halep, la finalul semifinalei.

Simona Halep urmează să afle cu cine se va confrunta în finala turnelului. Cealaltă semifinală va fi disputată de Sloane Stephens (SUA) și olandeza Kiki Bertens, astă-seară, de la ora 21.00.

Citește și:
Simona Halep s-a calificat într-a patra finală la Madrid. Este la o victorie de revenirea pe primul loc WTA

Post-ul Simona Halep, după ce a ajuns în finala de la Madrid: „Nu sunt încă sută la sută, dar sunt tot mai bine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.