Simona Halep, dezvăluire șocantă despre unul din cele mai grele momente din carieră. „Am fost la spital pentru că tremuram toată! Mama a zis să spun stop”


Simona Halep a dezvăluit într-un interviu acordat publicației britanice „The Guardian” despre triumful de la Roland Garros, sacrificiile pe care le face pentru tenis și despre momentul în care ar fi putut renunța la sportul alb.

The Guardian a realizat un material amplu dedicat Simonei Halep, liderul WTA.

Înainte de startul noului sezon care începe miercuri, la Sidney, jurnalistul Donald McRae a petrecut o zi la București alături de Simona Halep.

Cea mai bună jucătoare de tenis a momentului a vorbit despre cariera ei, despre câștigarea Roland Garros și despre planurile pentru următoarea perioadă.
„Până acum, tot ce am făcut a fost pentru tenis. Nu a contat nimic altceva și de aceea am suferit. Acum nu mai e presiune. Mă simt mai bine. Dacă nu câștigam Roland Garros, nu aș fi fost la fel de relaxată. Mi s-a luat o greutate mare de pe umeri. M-am dedicat 100% tenisului timp de mulți ani.

Acum am început să mă bucur mai mult de viață! Ies în oraș, îmi fac prieteni și sunt mai deschisă. Înainte să câștig Roland Garros eram mai concentrată. Să câștig a fost cel mai bun lucru! Am plâns pentru că a fost ceva incredibil. Tot ce am visat a devenit realitate. Toți cei pe care îi iubesc erau acolo când am ridicat trofeul. A fost cel mai bun moment pe care l-am avut. Poate că râmâne cel mai bun. Dar să vedem ce va fi. Poate în viitor voi avea mai multe”, a declarat Simona Halep pentru publicația The Guardian, citată de Gazeta Sporturilor.
Simona Halep a vorbit și despre finala pierdută în 2018 la Australian Open împotriva danezei Caroline Wozniacki, precum și despre meciurile dificile pe care de-a avut pe parcursul turneului.
„Nu am jucat în viața mea un turneu așa de dificil. Sper să nu o mai fac niciodată. A fost un dezastru. Mama s-a speriat și a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult. A fost un avertisment. În semifinala cu Angelique Kerber am simțit că fiecare punct era…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.