Simona Halep despre jucătoarele tinere din circuit: ”Arată de parcă nu ar avea emoții”


Înainte de începerea turneului de la Roland Garros, Simona Halep a acordat un interviu publicației The Telegraph și a vorbit printre altele și despre jucătoarele tinere din circuit care au impresionat în ultima perioadă.

Abundența de tinere talentate din circuitul feminin o face pe Simona Halep să își analizeze propriile fragilități și să încerce să găsească soluții, scriu jurnaliștii The Telegraph.

Întrebată de jucătoarele precum Bianca Andreescu, 18 ani, sau Naomi Osaka și Aryna Sabalenka, 21 de ani, deținătoarea trofeului de la openul francez spun că sunt lipsite de teamă.

„Tânăra generație este foarte puternică. Arată de parcă nu ar avea emoții, sunt foarte puternice din punct de vedere mental”, a declarat fostul număr 1 WTA adăugând „Mă străduiesc să fiu cât se poate de bună. Lucrez cu mine pentru a fi mai bună”.

În ceea ce privește faptul că circuitul feminin a fost foarte deschis sezonul acesta și nicio jucătoare nu poate spune că a dominat autoritar, Simona crede că acest lucru este bun pentru sport. „Tenisul feminin este foarte deschis, de aceea multe jucătoare câștigă trofee. Cred că este mai bine pentru sport, este mai bine pentru public, deoarece există mai mult entuziasm. Văd doar lucruri pozitive”, crede Halep.

Simona Halep care a ajuns la nouă luni fără titlu și a ratat în două rânduri șansa de a reveni pe prima poziție a clasamentului mondial spune că „Nu mă gândesc la clasament acum”.

„Clasamentul contează la sfârșitul anului pentru mine. Dacă există șansa de a fi numărul 1 la sfârșitul sezonului ar fi important, dar nu este o presiune. Am făcut-o doi ani la rând, am câștigat o mare slam, așa că acum joc doar cu încredere și plăcere pentru că tot ce urmează vine ca un bonus”.

Citește și: Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Post-ul…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.