Simona Halep a scăpat de hernia de disc și se antrenează la intensitate maximă. Primele imagini | VIDEO

Simona Halep a început să se antreneze la intensitate maximă, după lunga perioadă de recuperare cauzată de problemele lombare. Numărul 1 WTA a postat pe social media un clip video cu un raliu din timpul unei ședințe de pregătire, însoțit de comentariul: ”Iubesc noile mele rachete”.

Loving my new rackets so far ❤️@WilsonTennis pic.twitter.com/0GPop7iqNf

— Simona Halep (@Simona_Halep) December 21, 2018

Zilele trecute, Darren Cahill anunța că Simona Halep, ”Din câte știu, Simona nu mai are nici o problemă și se antrenează la sută la sută”.

Simona Halep fost diagnosticată cu hernie de disc lombară în octombrie.

Numărul 1 WTA combină antrenamentele cu petrecerile de final de an.

About last night…

5 years of anything but ordinary!#anniversary #stejariicountryclub pic.twitter.com/7tNgT1EhYP

— Simona Halep (@Simona_Halep) December 21, 2018

În ianuarie 2019, Simona Halep (27 de ani) va participa la doar două turnee: Sydney (7-13 ianuarie), Openul Australiei (14-27 ianuarie). Românca nu s-a înscris la Shenzhen (China), deși este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu. Wimbledon este ținta principală a Simonei, deținătoarea titlului la Roland Garros.

Citește și: Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu

Post-ul Simona Halep a scăpat de hernia de disc și se antrenează la intensitate maximă. Primele imagini | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.