Simona Halep a bătut-o zdravăn pe Kristina Mladenovic. România conduce cu 1-0 Franța, în semifinalele Fed Cup


Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, și Kristina Mladenovic, 25 de ani, 66 WTA, au deschis sâmbătă, de la ora 15.00, confruntarea franco – română de la Rouen. ”Simo” s-a impus în stil de de mare campioană, după 100 de minute, deși a disputat primul meci pe zgură din 2019. România conduce Franța cu 1-0.

Fed Cup – semifinale (meciul 1)
Kristina Mladenovic – Simona Halep 3-6, 1-6
Halep a zdrobit-o pe Mladenovic! Meciul a durat 100 de minute (primul set a durat 54 de minute, iar cel de-al doilea – 46), cât un meci de fotbal cu prelungiri. Simona a dominat-o pe Kristina la toate capitolele, inclusiv la ași, 3-2. Nu doar că a servit mai bine, dar a făcut-o și mai îngrijit, 1-3 la duble greșeli. Acum, scorul la general între Halep și Mladenovic este 3-3.
”A fost un meci dificil, pentru că am avut emoţii, este întotdeauna greu să joc pentru ţară, dar mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig. Cu aşa public este greu să renunţi şi să pierzi, le mulţumesc foarte mult pentru că au venit şi pot să spun că au dominat sala astăzi.

Terenul a fost un pic greu, a fost puţin ud şi a fost foarte greu să termin punctele, dar şi ea are un joc dificil, chiar dacă nu a mai câştigat atât de mult în ultima perioadă este o jucătoare foarte bună, schimbă ritmul foarte des şi nu a fost uşor să-mi găsesc ritmul meu. Dar spre final am reuşit să domin eu mai mult şi să găsesc eu ritmul şi să joc ceea ce trebuia să joc. A fost greu să-mi controlez emoţiile la început, dar a fost bine pe final şi asta e tot ce contează”, a declarat Halep pentru TV Telekom Sport.

FINAL

GAME 7 – Simona închide cu serviciul: 1-6.

GAME 6 – Halep este dezlănțuită, vine și la fileu, pentru a exersa voleul. Din lojă, Țiriac râde cu subînțeles. Știe el ceva. Poate chiar magnatul a sfătuit-o să riște. Un rând mai sus se află Virginia Ruzici, managerul Simonei: 1-5.

Incredibil!…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.