Simona Halep a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Thierry van Cleemput. „E o persoană bună, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi”


Simona Halep a confirmat, duminică, informația că a pus capăt colaborării cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput. Tenismena a explicat, pentru WTA Insider, că a decis să se departă de tehnician pentru că „nu ne potrivim”.

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a spus Halep, pentru WTA Insider. 

„Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de faţă. Am echipa mea, am nevoie de puţin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în acelaşi timp simt că am nevoie de puţină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învăţat de la Darren în aceşti ani.

Sunt mult mai relaxată acum. Prioritățile se schimbă un pic acum. Sunt mult mai responsabilă față de mine însumi și încerc să-mi rezolv singură problemele din teren și din afara lui.

Nu e cazul să mă panichez. Întotdeauna am avut pe cineva în spate care m-a ajutat în fiecare pas pe care l-am făcut. Acum sunt singură. Dar cred că e și un aspect bun. Sunt pozitivă și încerc să îmbunătățesc lucrurile.

Sunt mulțumită de felul în care joc, cum mă simt pe teren și în afara lui, sunt relaxată. Iau turneele ca pe o plăcere, nu mai am presiune. Simt că nu mai sunt alte greutăți pe umerii mei acum”, a mai declarat Halep.

Primele zvonuri despre încetarea colaborării dintre Halep și belgian au apărut după ce tenismena a publicat pe Instagram o fotografie, din avionul cu care merge spre Dubai, în care nu apare și van Cleemput.

În fotografia făcută în avion cu cei din echipă apar doar Andrei Cristofor, Teo Cercel și Vasile Antonescu. Nu și tehnicianul în vârstă de 50 de ani, care s-a aflat în lojă, pe durata turneului de la Doha. Practic, este un indiciu evident că van…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.