Shakira ar fi fraudat Fiscul din Spania cu aproape 15 milioane de euro. Reacția vedetei

Shakira va fi urmărită de către Parchet deoarece ar fi fraudat fiscul din Spania cu 14,5 milioane de euro. Artista columbiană a negat toate acuzațiile.

Parchetul a înștiințat-o pe Shakira că a finalizat ancheta și că nu va închide dosarul. Asta înseamnă că autoritățile vor depune o plângere împotriva cântăreței columbiene în zilele următoare.

Un purtător de cuvânt al procurorilor spanioli a precizat că „nu a fost luată încă nicio decizie şi că dosarul este în curs de examinare”, conform AFP.

Potrivit procurorilor, fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada 2011-2014, cât timp a fost rezidentă în această țară, notează cotidianul El Pais. Cântăreaţa este anchetată pentru perioada 2012 – 2014 pentru că faptele din 2011 s-au prescris.

Anchetatorii precizează că Shakira și-a transferat rezidența fiscală în Spania în 2015.

De cealaltă parte, avocaţii Shakirei au explicat că cea mai mare parte a veniturilor vedetei provin din concerte internaţionale din 2014 şi că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de 6 luni în acel an, condiţie necesară pentru a fi considerată rezident fiscal în Spania, conform Agerpres.

Shakira are din 2011 o relație cu fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Piqué. Ei au împreună doi copii.

Credeai că Shakira e super sexy? Stai s-o vezi pe verișoara ei, care a pozat goală pușcă

Citește și Busculadă într-un club din Italia, în timpul unui concert! Șase morți, dintre care cinci adolescenți, și peste 100 de răniți

 

Post-ul Shakira ar fi fraudat Fiscul din Spania cu aproape 15 milioane de euro. Reacția vedetei apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.