Sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin, prima manșă: victorie pentru Știința Bacău, eșec Volei Alba Blajîn prima manșă


Ştiinţa Bacău a învins la limită echipa cehă VK UP Olomouc, cu scorul de 3-2 (25-19, 20-25, 25-21, 24-26, 15-8), marţi, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

ACTUALIZARE 6 februarie. Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, a pierdut, azi, în fața celor de la Galatasaray Istanbul cu 0-3 (23, 20, 17( în sferturile de finală ale Cupei CEV. A fost o reeditare a semifinalei Ligii Campionilor, din sezonul trecut, atunci când, la București, ardelencele au învins. Returul se va juca la Sibiu, pe 12 februarie.

Ştiinţa a obţinut o victorie dificilă, după două ore şi două minute de joc.

Formaţia băcăuană a avut şansa de a obţine o victorie de trei puncte, dar a pierdut setul patru cu 24-26, după ce a condus cu 23-21.

Ana Cristina Cazacu a fost cea mai bună jucătoare a echipei gazdă, cu 22 de puncte, iar Denisa Rogojinaru a reuşit 17 puncte. De la oaspete s-au remarcat Martina Michalikova 20 puncte, Veronika Trnkova 16 puncte, Gabriela Orvosova 16 puncte.

Meciul a fost arbitrat de francezul Mamdouh Baklouti şi de rusoaica Nadezda Kozolova.

Partida retur va avea loc pe 12 februarie, la Olomouc.

Citește VIDEO | Natalia Guitler, senzația sexy din futvolei. Ce poate face amica lui Ronaldinho

Post-ul Sferturile de finală ale Cupei CEV la volei feminin, prima manșă: victorie pentru Știința Bacău, eșec Volei Alba Blajîn prima manșă apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.