Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou. Eugen Neagoe și-a reziliat contractul. În locul lui a fost instalat Marin Barbu


Eugen Neagoe, 51 de ani, nu mai este antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce s-a înțeles pe cale amiabilă asupra rezilierii contractului. Marin Barbu, 60 de ani, este noul antrenor al formației clasate pe locul 6 în play-off-ul Ligii 1 la fotbal.

„Am acceptat oferta conducerii, iar în ultimele trei etape de campionat eu voi antrena Sepsi. Nu am niciun obiectiv impus. Mi-am propus doar să terminăm cu fruntea sus meciurile din play-off. De vineri voi conduce primul antrenament. Cu Neagoe, care am înțeles de la conducere că a reziliat angajamentul pe cale amiabilă vor pleca și secunzii săi. Eu îmi voi face un at staff. Azi antrenamentul a fost condus de secunzii lui Neagoe, dar de mâine voi trece eu la treabă”, a spus cel supranumit Magiun, pentru ediție.ro.

Clubul Sepsi a confirmat printr-un comunicat de presă rezilierea înțelegerii cu Eugen Neagoe și numirea ca interimar a lui Marin Barbu.

Eugen Neagoe a pregătit Sepsi din 14 noiembrie 2017 și mai avea contract până la 30 iunie 2020. Numele lui ”Geană” este vehiculat ca viitor antrenor al Universității Craiova.

Citește și: Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecut

Post-ul Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou. Eugen Neagoe și-a reziliat contractul. În locul lui a fost instalat Marin Barbu apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.