Semifinalele primei ediții a Ligii Națiunilor: Portugalia – Elveția, Olanda – Anglia

UEFA a stabilit, luni, programul întâlnirilor din semifinale, finala mică și finala mare. Toate aceste meciuri se vor disputa în Portugalia, 5-9 iunie 2019.

Play-off Divizia A:

Semifinala 1: Portugalia – Elveția (5 iunie, Porto)

Semifinala 2: Olanda – Anglia (6 iunie, Guimaraes)

Finala mică: 9 iunie, Guimaraes

Finala: 9 iunie, Porto

Câştigătoarea Ligii Naţiunilor va primi 10,5 milioane de euro pentru ansamblul parcursului său (4,5 milioane de euro pentru faza grupelor şi 6 milioane de euro pentru victoria în finală). Echipa învinsă în finală se va consola cu un cec de 9 milioane de euro, câştigătoarea „finalei mici” va primi 8 milioane de euro, iar formaţia care va încheia pe locul 4 va încasa 7 milioane.

Totodată, celelalte câştigătoare ale grupelor au și ele şansa de a juca într-un play-off pentru a ocupa ultimele patru locuri disponibile la Euro 2020 după terminarea preliminariilor. În cazul în care câştigătoarea grupei se califică la Campionatul European în urma preliminariilor, în play-off va intra următoarea echipă din clasamentul locurilor 2. Astfel, în acest moment situaţia este următoarea:

Play-off Divizia B: Bosnia Herţegovina, Danemarca, Suedia, Ucraina

Play-off Divizia C: Finlanda, Norvegia, Serbia, Scoţia

Play-off Divizia D: Belarus, Georgia, Macedonia, Kosovo

Echipa națională a României a terminat pe locul al doilea în Grupa a 4-a din Divizia C.

Citește și: Drumul expres Craiova-Pitești. S-au semnat contractele pentru primele trei loturi. 1,8 miliarde de lei costă realizarea a 57,55 de kilometri!

Post-ul Semifinalele primei ediții a Ligii Națiunilor: Portugalia – Elveția, Olanda – Anglia apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.