Selecționerul Cosmin Contra, în conflict cu fanii! Replici acide pe Instagram: „Bou și agramat” vs „Boule, să îți iei ochelari”


Rețelele de socializare îi creează probleme suplimentare selecționerului Cosmin Contra, care își strânge armata, astăzi, pentru prima dublă din preliminariile Euro 2020, cu Suedia (23 martie, Stockholm, ora 19.00) și cu Insulele Feroe (26 martie, Cluj-Napoca, ora 21.45).

„Guriță” a fost jignit pe contul său de Instagram de un fan stelist, iar selecționerul nu i-a rămas dator și i-a răspuns cu aceeași monedă. Suporterul l-a făcut „Bou și agramat” pe selecționer, iar acesta i-a replicat „Boule, să îți iei ochelari”. 

De la ce a pornit acest schimb de replici foarte acid? Săptămâna trecută, Cosmin Contra a făcut două postări, după ce a fost în Bulgaria să-i vadă la lucru pe tricolorii de la Ludogoreț, în derby-ul cu Levski. Mai întâi în limba spaniolă, apoi în română. Nimic ciudat, ținând cont de faptul că selecționerul are admiratori și în Spania, a doua lui casă.

Internautul „andu_alexa” a scris comentariul deplasat la postarea în spaniolă: „Ce față de bou ai :))) băh cosmine, scrie bă în română, chiar dacă ești agramat, noi te știm așa cum ești, nu te mai forța… ești ditamai selecționeru’ vorba aia…”.

Surprinzător, Cosmin Contra s-a coborât la nivelul fanului și i-a replicat acestuia: „andu_alexa am scris și în română, boule. Să îți iei ochelari”. În disputa lui Contra cu fanul agresiv a intervenit și denisvalentin94, care a scris: „A postat și în română, dar la 3 ore distanță, când a vazut că e luat la mișto”.
Postarea făcută de Cosmin Contra în limba spaniolă

Schimbul de replici jignitoare sunt încadrate cu chenar roșu

Postarea făcută de Cosmin Contra în limba română

Cosmin Contra: „Nu se va mai întâmpla, 100%!”
Contactat de Libertatea, selecționerul Cosmin Contra a precizat:

„Într-adevăr, acesta este contul meu de Instagram, dar nu scriu eu. Nici nu am citit comentariul la care…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.