Selecționata de juniori a României U17, ultimul loc la turneul La Manga. Înfrângeri cu Suedia, Cehia și Norvegia


Tricolorii U17, pregătiți de Daniel Mogoșanu, au pierdut și cel de-al treilea joc din cadrul turneului internațional La Manga, din Spania, în fața selecționatei Norvegiei U17, scor 0-2.

Fără căpitanul Radu Drăgușin, portarul Sava, ambii de la Juventus Torino, sau Ianis Stoica, neconvocați pentru această acțiune, selecționata României a terminat competiția pe ultimul loc, cu zero puncte. În  primele două partide tricolorii au fost învinși clar de Suedia U17, 5-0, și de Cehia U17, 2-1. Turneul a fost câștigat de Suedia, care și-a adjudecat trofeul la golaveraj. Celelalte rezultatate: Suedia – Norvegia 3-0, Cehia – Norvegia 1-0, Suedia – Cehia 2-2.

🏆 | Sverige turneringssegrare i La Manga! 😁
Resultaten under veckan
🇸🇪🇷🇴 5-0
🇸🇪🇳🇴 3-0
🇸🇪🇨🇿 2-2

🔜 | Elite Round i Serbien#p17_02 | #viärsverige pic.twitter.com/dWtZSs8JnZ

— Svensk Fotboll (@svenskfotboll) February 11, 2019

Tricolorii pregătesc meciurile din cadrul Turului de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European, care sunt programate în luna martie.

România va face parte din grupa 1, alături de Italia, Austria și Turcia. Meciurile se vor disputa în Turcia, Antalya, conform următorului program:

20 martie 2019: Italia – Turcia, România – Austria
23 martie 2019: Italia – România, Austria – Turcia
26 martie 2019: Italia – Austria, Turcia – România

La turneul final găzduit de Irlanda, în perioada 3-19 mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.
Lotul convocat de selecționerul Daniel Mogoșanu pentru acțiunea din Spania:
Portari: Alexandru Tătaru (ACS Centru de Performanță Rapid), Raul Opric (CFR Simeria)

Fundași: Darius Grosu (Viitorul Constanța), Denis Bolenyi (FCSB), Mădălin Pascu (ACS Sportul Chișcani), Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Daniel Vita (Academia Puskas/Ungaria), Ionuț Badea (Alcorcon/Spania),…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.