Segio Ramos a plătit 1 milion de euro ca să-i cânte la nuntă trupa AC/DC! Imagini de la cununia fotbalistului


Sergio Ramos (33 de ani) s-a căsătorit cu Pilar Rubio (41 de ani), după șase ani de relație, și au avut la nuntă numai invitați de seamă, notează GSP.ro. Marele absent al evenimentului a fost Cristiano Ronaldo, fostul coleg de la Real Madrid.

Starul madrilenilor și-a unit destinele cu femeia alături de care are trei copii – Sergio (3 ani), Marco (2 ani) şi Alejandro (un an) -, iar la fericitul eveniment din Sevilla au participat nume sonore precum David și Victoria Beckham, Gerard Pique și Shakira, Luka Modric, Alvaro Morata sau Florentino Perez.

La eveniment au participat nu mai puțin de 500 de invitați, iar, potrivit Marca, la petrecere a cântat trupa AC/DC în schimbul sumei de un milion de euro.

Sergio Ramos, alături de Pilar RubioSergio Ramos, alături de Pilar RubioSergio Ramos, alături de Pilar RubioVictoria și David Beckham Pepe Reina și șoția lui, Yolanda Ruiz Jordi Alba și soția lui Romarey VenturaLuka Modric și soția lui Vanja BosnicSergio Busquets și soția lui Ana GaleraJoaquin Sanchez și Susan Sabol

Post-ul Segio Ramos a plătit 1 milion de euro ca să-i cânte la nuntă trupa AC/DC! Imagini de la cununia fotbalistului apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.