Sebastian Telfair, fost baschetbalist în NBA, riscă până la 15 ani de închisoare. A fost prins când conducea cu farurile stinse


Sebastian Telfair, 33 de ani, a fost judecat miercuri de către un tribunal din New York și găsit vinoavat. 

Telfair se face vinovat de posesie ilegală de arme de foc, scrie portalul TMZ. Telfair, care a fost al 13-lea draftat în sezonul 2004 din sezonul NBA, a fost arestat în Brooklyn, New York, în iunie 2017, după ce poliția l-a tras pe dreapta întrucât conducea cu farurile stinse.

În urma controlului, Poliția a găsit în mașina fostului sportiv mai multe arme, muniție și marijuana. După ce a pledat vinovat în fața acuzațiilor care i-au fost aduse la termenul din octombrie, se așteaptă să-și afle condamnarea în iunie.

Telfair a avut numeroase probleme juridice, după ce și-a încheiat cariera.

Potrivit TMZ, Telfair a fost dat în judecată în noiembrie de American Express, pentru o datorie neplătită la un card de credit în valoare de 40.000 de dolari, și a primit o hotărâre de restricție plasată împotriva lui în 2018 de către soție, iar copiii i-au fost înstrăinați după un incident în care a smuls o fereastră de la casă.

Telfair a jucat pentru opt echipe pe parcursul a 10 sezoane în ligă nord-americană de baschet: Portland Trail Blazers, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder și Phoenix Suns, înainte să-și încheie cariera în 2015. A avut o medie de 7,4 puncte și 3,5 recuperări pe meci.

Post-ul Sebastian Telfair, fost baschetbalist în NBA, riscă până la 15 ani de închisoare. A fost prins când conducea cu farurile stinse apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.