Sebastian Bodu, despre transferul lui Adrian Mutu la Inter: ”N-a mai făcut nimeni nimic!”


Transferul din 1999 al lui Adrian Mutu la Internazionale Milano s-a realizat în contul a 6,5 milioane de dolari, nu 2,1 milioane de dolari cât au declarat la timpul respectiv oficialii clubului din Ștefan cel Mare.

Cel puțin așa susține Cornel Dinu într-un interviu publicat în Gazeta Sporturilor. ”Un bun prieten din Târgoviște devenit înalt ofițer și șef de direcție în MI, aflat în relații firești cu serviciile noastre de informații, m-a întrebat dacă știu cât a costat Mutu și mi-a spus: „Cornele, știm de la „SISDE” (n.r. – Serviciul de Informații Militare Italiene) că s-au luat de fapt 6,5 milioane de dolari de la Inter””, a declarat ”Procurorul”. 

De altfel, în 2006, Agenția Națională de Administrare Fiscală a anchetat transferul ”Briliantului” la Milano, dar cazul nu a fost finalizat. ”Toate probele pe care le-am strâns în perioada în care am fost șef la ANAF (n.r. – 2005-2007) le-am trimis la Parchet. Nu-mi mai amintesc exact despre acest caz cu transferul lui Adrian Mutu la Inter, dar știu că în toate dosarele pe care urma să le finalizez privindu-i pe oamenii de fotbal aveam probe solide ca să-i trimit în instanță”, a declarat, pentru Libertatea, Sebastian Bodu.
Sebastian Bodu, despre transferul lui Adrian Mutu la Inter: ”Probabil că dosarul a fost clasat”
Fostul europarlamentar a continuat: ”După mine n-a mai făcut nimeni nimic! Nu știu de ce nu s-a ajuns în instanță cu acest caz. Probabil că dosarul a fost clasat”. Despre impresarul Ioan ”Giovanni” Becali, artizanul transferului lui Mutu la Inter, Bodu a spus: ”Cât am fost la ANAF, Giovanni Becali a plătit o parte dintre datoriile vechi ale clubului Dinamo. Venea cu banii și plătea. După ce am plecat nu cred că Giovanni a mai dat vreun ban la ANAF”.

Anul trecut, Sebastian Bodu preciza în Libertatea: „Dacă mai stăteam un an la ANAF, mai intrau câțiva la pușcărie! E vorba tot despre oameni din…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.