Se cere demisia lui Alin Petrache. ”Revoluționarii” au lansat o pagină de Facebook împotriva șefului Federației Române de Rugby

După ce România a pierdut la ”masa verde” locul la Cupa Mondială de rugby din 2019, loc pe care ”stejarii” îl câștigaseră pe teren, adversarii lui Alin Petreche sunt și mai înverșunați și îi cer demisia din funcția de președinte.

Gafa de la meciul cu Spania, când oficialii români au folosit un tricolor care nu avea drept de joc, n-a fost decontată de nimeni din federație. Ba chiar Petrache, șeful COSR la Rio de Janeiro 2106, a avut o atitudine sfidătoare.

Pe puncte, iată care sunt reproșurile Opoziției, trecute într-un ”Manifest pentru rugby”, exprimate pe pagina de Facebook ”Manifest pentru RUGBY. Ne vrem RUGBY-UL înapoi”:

”‼️ Stimata conducere FRR, Domnule Petrache Alin, va cerem sa DEMISIONATI!

Motivele sunt multe, dar le prezentam pe cele mai importante:

👉 ati reusit “performanta” istorica de a rata calificarea la CM cu echipa nationala.

👉 ati dat dovada de neglijenta/incompetenta in ceea ce priveste istoricul sportivilor naturalizati la lotul national (Faka’osilea era mentionat de ani buni pe site-ul echipei din Baia Mare ca fiind international la echipa nationala a Tongai. Trebuia doar sa il intrebati pe C Matei).

👉 tolerati dualitatea in ceea ce priveste angajamentele de munca ale unor angajati FRR/CSM Bucuresti (in prezent sunt persoane angajate concomitent atat la FRR, cat si la CSM Bucuresti). Fapt care contravine regulamentului si intereselor acestui sport. Aviz Direcția Națională Anticorupție – România! Aviz Curtea de Conturi!

👉 ati tolerat/incurajat comisii de arbitraj partinitoare in nenumarate randuri/meciuri in Super Liga CEC Bank. Arbitrul Vlad Iordachescu este fratele lui Razvan Iordachescu (angajat la CSM Bucuresti la “Organizare Competitii”). Sunteti toti 3 colegi de “stat de plata”.

👉 nu ati dovedit transparenta in comunicarea cu suporterii/iubitorii acestiu sport/oamenii fara de care nu existati. Dupa ratarea calificarii la mondial, v-au trebuit…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.