SCM Craiova a trecut dramatic de CSU Sibiu, în meciul trei al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin. Oaspeții acuză arbitrajul: ”Ne-a bătut federația”


SCM ”U” Craiova a învins-o dramatic pe BC CSU Sibiu, cu scorul de 81-79 (27-16, 19-16, 16-19, 19-28), vineri seara, în Bănie, în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin.

Porter Troupe a transformat două aruncări libere când mai erau 1,8 secunde de joc şi a făcut diferenţa pe tabela de marcaj.

Sibiul egalase la 79 cu un coș de trei puncte al lui Tamulis.

Formația lui Dan Fleșeriu, deținătoarea Cupei României 2019, a contestat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Laurențiu Grigoraș.
I-a arbitrat soția, au jucat contra fiilor, observator a fost un angajat FRB!
”Decizia din final e o rușine. Nu ne mai referim la un fault nefluierat la Tamulis, la 75-73, urmat de fault tehnic pentru proteste…

Arbitrul Alexandra Stan ne-a mai dezavantajat și în meciul cu Dinamo, pierdut la București în  turul anterior.

Nu vrem să facem legături periculoase, dar fosta doamnă Dincă e căsătorită cu un oficial al Federației Române de Baschet. În plus, la Craiova activeză Dan Ioan, ca antrenor secund, fiul antrenorului federal Constantin Ioan, și e legitimat Ionuț Berceanu, fiul lui Dan Berceanu, secretar generaș FRB. N-am terminat: Marius Toma e manager general și la Craiova, și la națională.

Iar observatorulul meciului a fost Tiberiu Rist, alt angajat al Federației!”.

Porter Troupe a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 25 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Amedeo Casale a reuşit 18 p, 7 rec, 4 pd, iar Goran Gajovic a contribuit cu 14 p, 5 rec, 4 pd.

De la oaspeţi s-au remarcat Kevin Hardy, 23 p, 9 rec, 4 pd, Monyea Durrell Pratt, 20 p, 5 rec, 4 pd, şi Justas Tamulis, 14 p.

CSU Sibiu conduce cu 2-1 la general, după ce a câştigat ambele meciuri de pe Cibin, cu 83-61 şi 88-59.

Meciul cu numărul patru va avea loc tot la Craiova, duminică. Semifinalele se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Post-ul SCM Craiova a trecut dramatic de CSU Sibiu, în meciul trei al…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.