Scandalul provocat de Gabriel Tamaș a prelungit criza lui Hapoel Haifa


Hapoel Haifa a bifat, ieri, a zecea partidă consecutivă fără victorie în campionatul Israelului: 0-3 pe terenul lui Ironi Kiryat Shmona. Echipa la care este legitimat Gabriel Tamaș a resimțit absența fundașului român, arestat la domiciliu pentru că a șofat cu viteză mare, sub influența băuturilor alcoolice.

„Atmosfera din interiorul clubului este afectată din cauza rezultatelor proaste și din cauza evenimentelor recente, care i-au afectat imaginea”, a scris site-ul one.co.il, referindu-se la scandalul provocat de Gabriel Tamaș.

„Am jucat prost, fără ambiție. Trebuie să facem ceva pentru a ieși din această serie nefastă. Dacă o vom ține tot așa, mă tem că vom ajunge la retrogradare”, a declarat patronul Yoav Katz. Acesta a refuzat să discute despre o eventuală demitere a antrenorului Sharon Mimer, dar jurnaliștii israelieni pretind că zilele acestuia pe banca echipei sunt numărate.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Hapoel Haifa are 34 de puncte și ocupă locul 2 în Play-out, la un punct în spatele liderului Hapoel Tel Aviv și la 9 puncte de prima poziție retrogradabilă.

Poate te interesează și Veste bună pentru Gabriel Tamaș, după ieșirea din închisoare: Hapoel Haifa îi va prelungi contractul!

FOTO: hapoelhaifa.co.il

Post-ul Scandalul provocat de Gabriel Tamaș a prelungit criza lui Hapoel Haifa apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.