Sărbători cumpătate pentru Octavian Bellu. Fostul antrenor al lotului de gimnastică evită zahărul, sarea și alcoolul


Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, este extrem de atent la alimentație. Are reguli de la care nu se abate nici măcar de sărbători!

La 68 de ani, Octavian Bellu face tot ce-i stă în putință pentru a se menține în formă. Și pentru că asta e foarte important pentru starea de sănătate, dar și pentru că vrea să-și poată continua activitățile ca și până acum.

Restricțiile pe care elevele sale le aveau la Deva, în timpul cantonamentelor, și le impune acum lui însuși.
„Nu contează că-i vorba de sărbători sau de vreun eveniment special, important este ca în orice situație să mănânci echilibrat, să fii cumpătat atât în ceea ce privește produsele specific bucătăriei românești, cât și alcoolul. Trebuie ca de la o vârstă să păstrezi măsura… Nu că aș fi fost vreodată un mare consumator. Iar sare și zaharuri, doar în cantități mici. Am grijă să nu depășesc limita”, a declarat Bellu pentru Libertatea.
“Eu sunt cu căratul, cu făcutul cumpărăturilor”
Octavian Bellu a mai spus că de fiecare dată, în cazul unor evenimente speciale, contribuie cu tot ce poate la pregătirile care se fac. „La lucruri complicate ca gătitul nu mă bag, dar sunt un asistent bun în bucătărie. Mă uit la detalii, astfel încât să nu primesc critici. Eu sunt mai mult cu căratul, cu făcutul cumpărăturilor, mă duc și aduc tot ce trebuie”, a adăugat acesta.

Citește și: VIDEO/ Horia Brenciu ține post extrem până la Înviere. “Săptămâna asta, doar pâine prăjită, apă și mămăligă, din când în când”

Post-ul Sărbători cumpătate pentru Octavian Bellu. Fostul antrenor al lotului de gimnastică evită zahărul, sarea și alcoolul apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.