Romario Benzar, la Lecce. ”Nu e un transfer bun”. 2.000.000 de euro pentru FCSB


FCSB l-a vândut marți pe fundașul dreapta Romario Benzar, 27 de ani, la Lecce, pentru 2.000.000 de euro.

Benzar s-a înțeles cu Lecce pe trei ani, pentru un salariu de 45.000 de euro pe lună, de trei ori mai mare decât avea la FCSB, la care se adaugă bonusuri și prime de performanță.

Digi Sport a dezvăluit că FCSB a pus o clauză în contract conform căreia va mai încasa anumite sume de bani în funcție de meciurile pe care le va juca fundașul echipei naționale pentru italieni.

”Da, l-am dat pe Benzar cu 2.000. Nu e un transfer bun. Eu vreau să câștig campionatul și să joc în cupele europene. Nu mai găsesc fundaș dreapta ca el. Dar m-a rugat impresarul să-l las să plece. Mi-a zis că e vorba de viața jucătorului. De o lună se roagă de mine. Eu nu am vrut, dar până la urmă am acceptat.

M-a sunat azi Benzar și m-a impresionat. Mi-a zis «Nea Gigi, îți voi mulțumi toată viața după ce ai făcut pentru mine». M-a impresionat. I-am zis: «Nu mai fuma și vei ajunge la un club mai mare»”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

La Lecce a mai jucat Gică Popescu.

US Lecee, club fondat în 1908, a promovat în acest sezon în Serie A. E la a 16-a participare în primul eșalon peninsular.

Post-ul Romario Benzar, la Lecce. ”Nu e un transfer bun”. 2.000.000 de euro pentru FCSB apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.