Romanticul Rotariu, cerere în căsătorie ca-n filme

Dorin Rotariu i-a făcut o uriașă surpriză de Sărbători logodnicei sale Ariana Floris, cerând-o de soție la Londra și împodobindu-i camera cu flori și cu inimioare.

O cameră plină cu petale de trandafiri roșii, luminată romantic de candele și în centrul ei o uriașă inimă formată din trandafiri. Pe masă, un mesaj luminos și ferm: “Marry me”. Probabil, nu mai are nevoie de nici o traducere, astfel a ales Dorin Rotariu s-o ceară în căsătorie pe Ariana Floris, cu care se cunoaște de 3 ani.

Fotbalistul romantic a lucrat minuțios pentru momentul care-i va marca întreaga viață, așa cum s-a confesat. A ales un hotel exclusivist din Londra, Shangri La, iar de la etajul 52 al camerei care a costat 1.000 de euro pe noapte se pot vedea principalele atracții ale metropolei.

„Tu ești și vei fi mereu cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Te iubesc”, a subliniat fotbalistul de 23 de ani pe Instagram în alegerea Arianei Floris ca parteneră de viață. Internaționalul de la AZ Alkmaar a fost atât de mândru de tabloul romantic creat încât a postat fotografia și un video în social media. La vară urmează nunta.

Post-ul Romanticul Rotariu, cerere în căsătorie ca-n filme apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.