România U19 începe miercuri Turul de Elită. Tricolorii luptă cu Irlanda, Rusia și Azerbaidjan pentru calificarea la Euro 2019 | VIDEO


Naționala antrenată de Daniel Oprescu se pregătește la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru meciurile Grupei 1 de la Turul de Elită, găzduite de Rusia, în perioada 20-26 martie.

Pregătirile echipei naționale U19 pentru Turul de Elită au început luni, 11 martie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde jucătorii lui Daniel Oprescu au programate câte două antrenamente pe zi, informează siteul frf.ro.

Selecționerul Dan Oprescu a analizat grupa din care face parte naționala noastră alături de Irlanda, Rusia și Azerbaidjan. “E o grupă echilibrată, nu se poate vorbi de o favorită certă. Ne dorim să ne calificăm la Euro, ar fi ceva fantastic pentru fotbalul românesc, pentru jucători. Cred în șansele noastre, deși vor fi dueluri extrem de tari. Mă bucur că am în lot jucători care evoluează atât la nivel de Liga 1 și Liga 2, dar și în străinătate, iar aceștia pot fi un atuu important pentru noi. Totuși, trebuie menționat și faptul că adversarii noștri au la dispoziție fotbaliști din primele ligi ale țărilor pe care le reprezintă”, a declarat Oprescu.

Pentru a merge la EURO 2019 din Armenia, tinerii tricolori trebuie să câștige grupa din care mai fac parte Irlanda, Rusia și Azerbaidjan. Partidele decisive se vor juca în Rusia, în zona Krasnodar/Soci.

Partidele de la Turul de Elită sunt programate astfel: Irlanda – România (20 martie, ora 11:00), Rusia – România (23 martie, ora 16:00), România – Azerbaidjan (26 martie, ora 16:00).
Lotul convocat pentru Turul de Elită este următorul:
Portari: Ștefan Târnovanu (Sportul Snagov), Andrei Cristea (Gaz Metan Mediaș), David Duțu (SC Popești-Leordeni)

Fundași: Andrei Rus (SCM Gloria Buzău), Alexandru Ţîrlea (Real Madrid), Vladimir Screciu (RC Genk), Marius Leca (FC Viitorul), Antonio Manolache (ACS Poli Timișoara), Marco Ehmann (ASSCS Farul Constanța), Sorin Șerban (CS Minaur Baia Mare),…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.