România – Rusia, AZI la 18.30, la TVR: Semifinala Euro 2018 se joacă diseară, fără Cristina Neagu: „Visul meu continuă prin fete”

Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat la golaveraj în penultimul act al Campionatului European din Franţa, dar a pierdut-o pe cea mai bună jucătoare. Cristina Neagu, 30 de ani, a fost diagnosticată, ieri, cu ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept, după ce a fost faultată dur, miercuri seară, de unguroaica Planeta Szimonetta, şi a devenit indisponibilă 6 luni!

Selecţionerul spaniol Martin Ambros trebuie să le ridice, cumva, tricolorelor moralul zdruncinat serios miercuri de înfrângerea cu Ungaria (29-31), dar mai ales de accidentarea- horror a Cristinei Neagu.

De ce ne-a fost frică n-am scăpat!

Examenul RMN efectuat, ieri, la ora 8.00, la un spital din Nancy, a relevat un diagnostic crunt: căpitanul a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept şi ratează următoarele două meciuri de foc pentru medalii!

România trebuie să se descurce diseară, la Paris, fără principalul marcator în faţa Rusiei, campioana olimpică en-titre.

Crina Pintea: «Jucăm pentru ea»

Fetele plâng după liderul lor, care a marcat 44 din cele 171 de goluri ale României la Euro 2018. Sunt însă hotărâte să lupte şi să câştige o medalie pentru Cristina, aflată pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, după sârboaica Slezak (45).

„Ştiu cât îşi dorea să mergem mai departe, ne încuraja în fiecare clipă. Trebuie să strângem rândurile. Vom juca pentru Cristina şi o să ne motivăm foarte tare”, a declarat, cu lacrimi în ochi, uriaşa Crina Pintea.

Ieri, Cristina şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că va rămâne alături de colege, la Paris, pentru a le susţine în lupta pentru un loc pe podium:

„Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Din păcate, veştile nu sunt bune: am ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar merg înainte. Rămân aici cu fetele, visul meu continuă prin ele!”.

Cristina…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.