România – Portugalia, joi (ora 18.00), în preliminariile Euro 2020 de handbal. Victoria, singura opțiune a tricolorilor


Victoria, singura opțiune a tricolorilor cu Portugalia: „Avem nevoie ca toată lumea din sală să ne împingă de la spate!

Se apropie cu pași repezi finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020 la handbal masculin. Joi seară de la ora 18.00, în Sala Polivalentă „Dinamo”, România primește vizita Portugaliei într-un meci din etapa a cincea a preliminariilor și în care victoria este singura opțiune.

Cu doar o victorie în cele patru meciuri disputate până acum în preliminariile Euro 2020, România mai are încă șanse de a merge la turneul final. Calculele sunt însă destul de complicate, deoarece tricolorii au nevoie de un număr cât mai mare de puncte în ultimele două meciuri din această grupă, cu Portugalia joi și cu Franța duminică, în deplasare. În acest context, România ar devansa Lituania în Grupa 6 și ar putea fi una din primele patru clasate pe locul 3 din toate grupele, calificate și ele la Euro. În tur, România a pierdut cu 21-13, iar 10 din cei 16 jucători aflați atunci pe raportul de joc nu se vor afla joi pe teren.

„După ultimul meci de acasă, victoria cu Lituania, ne așteptăm la o victorie cu Portugalia. Totul depinde de noi și de forma pe care o vom avea la ora meciului. Publicul e foarte important pentru jocul nostru, mai ales în momentele dificile. Așteptăm publicul în număr cât mai mare pentru a ne susține!” – Demis Grigoraș.

Manuel Montoya a convocat 22 de jucători pentru această acțiune, iar mulți dintre ei se află la prima convocare. Andrei Lazăr, Valentin Mocanu, Tudor Botea, Aron Dedu, Liviu Caba sau Mihai Becheru se află pe lista selecționerului și ar putea bifa pentru prima oară în carieră un meci la lotul național de seniori. Din echipa României nu vor lipsi nici Alexandru Șimicu, Mihai Popescu sau Demis Grigoraș, trei din cei mai importanți handbaliști români ai momentului. Toți tricolorii fac apel la iubitorii handbalului…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.