Robert Prosinecki, internat în stare gravă la spital. UPDATE: A ieșit după trei săptămâni și două operații din spital și s-a dus direct în bar!

Robert Prosinecki, 49 de ani, actualul selecționer al naționalei Bosniei și Herțegovinei, internat în stare gravă la spital.

ACTUALIZARE 17 decembrie. Externat vineri, după trei săptămâni petrecute pe patul de spital și două operații la stomac, Robert Prosinecki a aterizat direct la petrecere! Selecționerul Bosniei s-a întors la ritmul său normal de viață!

 

View this post on Instagram

 

Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje te da može otpočeti pohod na EP…u nadi da će veliki žuti💛 postati najveći žuto-plavi💛💙 #bečkakafana #robertprosinečki

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on Dec 16, 2018 at 2:39am PST

ACTUALIZARE 24 noiembrie. Robert Prosinečki a fost operat la Centrul Clinic al Universității din Sarajevo. Selecționerul Bosniei a suferit o intervenție chirurgicală la intestinul subțire care a durat trei ore. Fostul fotbalist e în stare stabilă. Va mai rămâne câteva zile la Terapie Intensivă.

Fostul internațional croat a fost internat de urgență, joi seară, la Spitalul Clinic Universitar din Sarajevo, anunță ziarul Avaz.. Selecționerul naționalei bosniace și a fost reținut în unitatea medicală pentru investigații suplimentare.

”A căzut din picioare. Acuza stări de amețeală. A venit la spital complet epuizat. Din cauza problemelor de sănătate, Robert nu a putut fi prezent la deschiderea noului sediu administrativ al federației”, au declarat surse din apropierea fostului mare fotbalist.

Nu este prima dată când legendarul jucător a ajuns în spital. În iunie 2009, când se afla cu familia în vacanță, i s-a făcut rău după masa de prânz, se simțea amețit, palid, și a leșinat. Apropiații au chemat o ambulanță. S-a recuperat, dar a aflat că are ulcer.

Prosinecki tocmai calificase naționala Bosniei în grupa A din Liga Națiunilor (10 puncte, neînvins, într-o grupă cu Irlanda de Nord și…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.