Repatrierea lui Tudor Simionov, sportivul ucis în noaptea de Revelion în Anglia, se amână. Noi detalii


Familia fostului sportiv Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion la Londra, trebuie să mai aștepte pentru a putea repatria corpul neînsuflețit. Rudele sperau să-l înmormânteze astăzi, dar ancheta se prelungește. 

În data de 7 februarie coroner-ul, ofițerul de poliție judiciară, va mai deschide o dată dosarul lui, moment în care familia lui Tudor Simionov va  afla dacă primește acordul să-l poată aduce acasă sau dacă va fi un nou termen de amânare!

Repatrierea va fi făcută cu banii familiei, care a refuzat ajutorul prietenilor ce se oferiseră să contribuie la strângerea celor 7.000 de euro, necesari în astfel de cazuri. Statul român nu suportă costul procedurilor de repatriere al persoanelor decedate în străinătate.

Tudor Simionov, fost canotor și practicant de kickboxing, a fost victima unui război pentru supremație purtat între grupări rivale de traficanți de droguri. Românul, care lucra ca paznic, a fost înjunghiat mortal de Revelion, în fața unui club în care lordul Eddie Davenport a organizat o petrecere sexuală.

Potrivit presei britanice, principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Tudor Simionov avea centura verde la kickboxing, treapta 4 din 10, însă nu avea experiență în meseriile de protecție și pază, care sunt cu totul altceva.

Tudor Simionov, absolvent al Facultății de Marketing din cadrul ASE, plecase din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita sa. „Era un om tare bun. Venisem aici şi visam să avem copii împreună”, a declarat aceasta, sfâșiată de durere, pentru Evening Standard. Tudor a renunțat la serviciul din România, unde lucra la firma unor chinezi, Everpro, ca manager al parcului auto, pentru un trai mai bun în Anglia.

„Tudor nu avea experiență de bodyguard. În țară nu a făcut așa ceva. Lucra la firma unor chinezi, Everpro, ca manager al parcului auto. În…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.