Reacții după calificarea României în semifinale la Euro 2019 de tineret și la JO 2020. Rădoi, supărat: ”Doi fani au lovit-o pe soția lui Manea”


Selecţionata României s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionatul European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena. 

Reacții din tabăra României, la TVR. Tricolorii sunt hotărâți să se întoarcă acasă cu trofeul de campioni europeni.

Dragoș Nedelcu, mijlocaș România U21: ”Era greu să ne gândim că vom câștiga grupa, dar am luat fiecare meci în parte și a reușit. Am scris o filă de istorie pentru România. Simt o mândrie când avem astfel de suporteri. În seara asta vom sărbătorii, iar de mâine ne vom gândi la Germania. Ne vom bate pentru finală cu milioanele lor de euro”.

Ionuț Radu, portar România U21: ”Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținere. Vreau să dați timpul în spate să vedeți că am spus că vom ajunge cât mai departe. Am reușit ceva incredibil, ceva istoric. Le-am spus colegilor că românii vor lua cu asalt Italia, nu m-au crezut. România are o inimă mare. Putem învinge pe oricine. Sunt foarte dedicat. Vroiam să scriem istorie. Vreau să aveți încredere maximă în noi, o să vedeți că România va ajunge în topul lumii”.

Mirel Rădoi, selecționer România U21: ”Povestea continuă indiferent de adversarul din semifinale. Această performanță a fost umbrită de doi suporteri care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea. Am meritat punctul obținut cu Franța. Suporterii au fost fabuloși. Ați fost minunați, sunteți minunați. Veniți alături de noi, să ne bucurăm în continuare”.

George Pușcaș, atacant România U21: ”Drumul nostru nu se va opri în semifinale, la cât entuziasm există. Suntem fericiți că am ajuns în semifinale cu șapte puncte din grupa asta infernală. Acum ne simțim obosiți, dar avem timp să ne…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.