Reacția lui Stere Halep după calificarea Simonei în finala de la Wimbledon: ”Am spus că la 27-28 de ani, va face minuni în tenis”

Tatăl Simonei Halep. Stere Halep a afirmat, la Digi Sport, că fiica sa a ajuns la maturitate și că este la vârsta la care ”va face minuni în tenis”. Halep a mai spus că fiica sa are atuul că poate depăși repede momentele slabe și își controlează emoțiile.

”A venit şi momentul în care să pună scurte. Dar până când ea nu simte acest lucru, pot să îi spună un milion de oameni să joace într-un fel, ea nu o va face. Am spus că la 27-28 de ani, Simona va face minuni în tenis. Ea s-a maturizat şi simte foarte bine mingea”, a spus Stere Halep, după încheierea partidei pe care Simona a câștigat-o în fața Elinei Svitolina.

Pe lângă atuurile de ordin tehnic, Stere Halep a invocat și psihicul bun al fiicei sale.

”De mică a fost construită pentru astfel de momente. O casă nu se poate construi peste noapte, până nu faci temelia. Orice om are momente mai slabe, dar ea îşi revine imediat şi începe să îşi controleze emoţiile foarte bine”, a conchis tatăl Simonei Halep.

Simona Halep s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, învingând-o în semifinală pe Elina Svitolina în două seturi, cu 6-1, 6-3. În finală, Halep o va întâlni pe Serena Williams.

Citește și:Simona Halep – Serena Williams, finala de la Wimbledon. Se joacă sâmbătă, de la ora 16.00. Este 9-1 la general pentru sportiva din SUA. S-a stabilit favorita

Post-ul Reacția lui Stere Halep după calificarea Simonei în finala de la Wimbledon: ”Am spus că la 27-28 de ani, va face minuni în tenis” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.