Reacția clubului Al Ahli în cazul Nicolae Stanciu: ”Fotbalistul și-a primit toate salariile”


Conducerea clubului saudit Al Ahli Jeddah a remis, vineri, un comunicat de presă, prin care dezminte informațiile potrivit cărora fotbalistul român Nicolae Stanciu ar fi fugit de Arabia Saudită, nemulțumit că nu și-a primit salariul în ultimele patru luni.  

Potrivit gsp.ro, mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, Cehia, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul.

”Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq, disputată joi seară, și nu ar vrea să se mai întoarcă. Stanciu vrea să depună memoriu la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract.

Nicolae Stanciu a jucat 12 meciuri și a marcat două goluri pentru Al Ahli.

Citește și: Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

Post-ul Reacția clubului Al Ahli în cazul Nicolae Stanciu: ”Fotbalistul și-a primit toate salariile” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.