Răzvan Burleanu riscă să aibă soarta lui George Cosac. Napoleon Spartacus a pus tunurile pe conducerea FRF

Nu este liniște la Federația Română de Fotbal (FRF), în preajma Sărbătorilor. O hotărâre dictată marți de Curtea de Apel București provoacă panică nu doar la Federația Română de Tenis (FRT), direct vizată de sentința instanței, ci și la FRF.

Alegerile de la FRT și FRF, de la finalul anului trecut, respectiv din primăvara acestui an, sunt contestate în instanță folosindu-se argumente identice, opozanții celor două foruri sportive aflându-se în contact permanent, după ce au aflat că îi mână în luptă spețe asemănătoare.

Curtea de Apel București a respins marți, printr-o decizie definitivă, cererea de înscriere a actualei conduceri a Federației Române de Tenis, aleasă în noiembrie 2017. Așadar, sentința nu mai poate fi atacată, în condițiile în care George Cosac și oamenii lui câștigaseră la Tribunalul București, adică la prima instanță. 

George Cosac n-a avut ce face și recunoaște înfrângerea, dar așteaptă motivarea. În această perioadă, nu are drept de semnătură, dar nu părăsește biroul, însă se pregătește pentru noi alegeri. Pentru ca votul să fie reluat respectându-se regulamentele este nevoie ca Adunarea Generală de Alegeri din 17 noiembrie 2017, în care a fost aleasă actuala conducere, să fie invalidată. Acesta este un proces separat.

C-așa-i în tenis

Opoziția din fotbal urmează același traseu precum cel din tenis. Iar sentințele sunt trase la indigo, cel puțin până acum. La fel, în primă fază, FRF a câștigat la tribunal. La termenul de ieri, Tribunalul București a admis modificările solicitate de FRF privind componența conducerii instituției, precum și cea a Comitetului Executiv. Dar, bucuria este temporară. Contestatarii nu renunță și vor face apel. Au la dispoziție cinci zile. La tenis, capul răzmeriței s-a numit Marius Vecerdea, președintele clubului sibian Pamira, iar la fotbal lupta o duce Iacov Napoleon Tudor Spartacus…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.